Interactive Brokers

QCP - IB

Quant-Capital Asset Management BV maakt in de executie van haar beleggingsproces gebruik van het professionele handelsplatform van Interactive Brokers (disclaimer).

www.interactivebrokers.com

Meijer CnF

Meijer CnF is een in Amsterdam gevestigde accountants-, administratie- en fiscaal advieskantoor welke zich richt op financiële dienstverleners en het midden- en kleinbedrijf. Als zodanig verzorgt Meijer CnF rapportages richting De Nederlandsche Bank (DNB), verricht zij complete salarisadministraties, doet zij aangiftes omzet- en vennootschapsbelasting, stelt zij jaarstukken op en deponeert zij alle benodigde bescheiden bij de KvK. Meijer CnF staat voor persoonlijke dienstverlening, gekoppeld aan heldere adviezen, tegen scherpe tarieven. Daarbij biedt zij haar relaties online toegang tot alle relevante informatie via haar webportal.

www.meijercnf.nl

PanArt

De website van Assetgrip Management is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met PanArt: een full service bureau op het gebied van creatie, communicatie en internet, gevestigd in Rhoon en opgericht in 1994 met als missie “…Met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren.”

www.panart.nl